04.03.2025
Põhja -Eesti toiduvõrgustiku tegemised märtsis!

Märtsis tule Lahemaale ja koge, kuidas talv ulatab käe kevadele! Lahemaa restoranide nädal ootab sind 14.–23. märtsil 2025! Üheksa ainulaadset restorani avavad oma uksed ja kutsuvad sind avastama hooajalistest maitsetest inspireeritud erimenüüsid: Vihula mõisa restoran, Sagadi mõisa restoran, Palmse mõisa kõrts, Altja kõrts, Vergi sadamas asuv Restoran Wirkes, Hara Sadama Resto, Valgejõe Veinivilla, Kodurestoran MerMer. Lisaks ka Anija Mõisakohwik Lahemaa lähistel.
Täpsemalt saad uurida meie kodulehelt!
Märtsis jätkub piirkonna näkside tootearendus. 28. veebruaril toimus koostöös Rakvere Ametikooliga esimene töötuba, kus 10 ettevõtjat asusid tööle oma ettevõtte näksi välja arendamisega. Hetkel toimuvad kodused katsetused, mis tuuakse degusteerimiseks ja täiustamiseks 28. märtsil toimuvasse töötuppa.
10. märtsil kogunevad Lahemaa giidid koolitusele Käsmus. Sedakorda tuleb jutuks Põhja-Eesti toiduvõrgustik ja meie toiduettevõtjad. Giidikoolituse korraldajaks on Lahemaa Turismiühing.
Põhja-Eesti toiduvõrgustiku tegemised on kaasrahastanud Euroopa Liit. Ühistegevused toimuvad Leader koostööprojekti “Põhja-Eesti Paepealsed maitsed” raames. Lisainfot saab projektijuhilt eha@arenduskoda.ee
Jaga: