fbpx

Ühepajatoit metsamaitse ürdisoolaga

Retsepti autor: Õnnela Neidek, Õnnela külalistemaja
Vajalik tooraine:
Sealiha või lambaliha: 700 gr
Kartul Rebase Talust: 8 keskmist
Porgand: 4 tk
Sibul: 1 tk
Maitsestamiseks sool, pipar, Karepa ravimtaimeaia metsamaitse ürdisool
Koori kartul, porgand ja sibul ning tükelda. Sibul peenikesteks tükkideks ning kartul tükelda pooleks ja porgand samuti väiksemateks tükkideks. Pruunista liha pannil ning lisa sibul ja pruunista sibulat samuti. Lõpus lisa vett nii palju et liha on peaaegu kaetud. Aseta liha potti koos veega, millest saab maitsev leem valmimisel. Pane kõik tooraine ühte potti ja maitsesta soola, pipra ja metsamaitse ürdisoolaga. Küpseta ahjus 1,5 tundi 180 kraadi juures.
Head nautimist!
Ühepajaroog valmib lihtsatest toorainetest.

Jaga: