06.02.2023
Põhja-Eesti toiduvõrgustiku veebruari tegemistest!
Meie toiduvõrgustikul on tulemas töine talvekuu. 4. veebruari toimus Indrek Kivisalu juhendamisel kastmete valmistamise töötuba ja 27. veebruaril on võimalus tulla kalatoitude töötuppa, kus Eero-Olavi Kippa valmistab meiega koos põnevaid kalaroogasid. Täpsema info leiab juba lähiajal meie kodulehelt.
Jätkub ka disaniprotsess, juba 8. veebruaril kogunevad ettevõtjad Sagadi mõisas toimuvale seminarile, et üheskoos oma ideedega edasi töötada. Millised lahendused sünnivad, kuidas kohalik toit veelgi paremini tarbijani jõuaks, sellest saab kuulda 1. märtsil toimuval lahendusi tutvustaval seminaril.
9-11 veebruar leiate meid aga Tallinnas toimuvalt Tourest messilt. Eesti maitsete hallis avab restorani Harmoonikumi kokk Ene Lill ja meie fantastilisi tooteid müüb Vinkymoni perenaine Maila Vink. Oleme olemas ka Pandivere alal, valmis huvilistele tutvustama meie toiduettevõtjaid ja tulevasi sündmusi.
Lisainfot meie tegemistest saab projektijuhilt, eha@arenduskoda.ee
Jaga: