fbpx

31.03.2022

Põhja-Eesti toidupiirkonna aprillikuu uudised!

VildiVilla perenaised pakuvad leivafestivalil omatehtud karaskit!

Aprill toob viimaks ometi võimaluse osaleda mõnel toidufestivalil. Ootame teid kõiki 2-3 aprillil Leivafestivalile, Kultuurikatlas, Tallinnas! Põhja-Eesti toidualal on meie piirkonna toitu tutvustamas Kai Koduleivad, VildiVilla ja Veldi ja Tütred. Vaata lisa!

13. aprillil on tulemas kokkamise töötuba hobikokkadele. Anija Mõisakohwiku kokk Ülle Niinemets ootab meie retseptikonkurssidest osavõtjaid mõisakohvikus. Lisainfot saab anneli@idaharju.ee
20. aprillil kutsume ajakirjanike meie piirkonna ettevõtjatega tutvuma
, külastame Hindreku talu, Lahemaa Pärimuskojas räägime kohalikust pärimusest, maitseme musta pässiku tõmmist, tutvume Veldi ja Tütred kalja ja õlle tootmisega ja külastame Vana -Sirge küülikufarmi. Päeva lõpetame Anija mõisas, maitseteaasta tänusündmusel.
Maitseteaasta tänusündmusel tuleb esitlusele Põhja-Eesti toiduraamt ja Improteatri etendus Paepealsed maitsed. Loomulikult pakume külalistele parimaid Põhja-Eesti maitseid!
Kohe-kohe on valmimas meie uus toidupiirkonda tutvustav trükis, kust leiab häid mõtteid ja soovitusi, millal ja kuhu meile külla tulla.
Seoses Ukraina sõjaga on hakanud ka meie toiduettevõtjad otsima võimalusi kuidas sõjapõgenike aidata. Siinkohal Natural Chaga OÜ üleskutse: Toeta musta pässiku tõmmist tarbides Ukraina sõjapõgenikke! Annetame 10€ iga ostetud 1L pudeli eest MTÜ-le Eesti Pagulasabi sõjapõgenike abistamiseks. Lisainfo

Lisainfot saab toiduprojekti juhilt, eha@arenduskoda.ee
Eha Paas, 5170214
Meie tegemisi toetab Euroopa Liidu Leader programm

Jaga: