fbpx

Anija Mõisakohwik, Anija

13.aprill 2022

Põhja-Eesti kohaliku toidu kokkamise töötuba

Kokkamise töötuppa oodatakse kõiki, kes osalesid meie talvisel 2021. aasta pidupäeva retseptide konkursil. Töötoas on kohti kokku kuni 12 osalejale. Töötoa viib läbi Anija Mõisakohwiku perenaine Ülle Niinemets (pildil)
KAVA
15.00 Saabumine Anija Mõisakohwikusse, tervituskohv ja kohvikule omased suupisted.
15.30-16.45 Kooskokkamine
Teemaks tulevad Mõisakohwiku retseptid meie piirkonna põhikomponentidest: kartul, kruup, räim.
Töötoas valmistame:
• Mahlased kartuli- kruubi pallid räimega
• Krõbedad orsotopallid juustuga
• Kevadine rabarberivaht

17.00 -17.30 Ühine kohalikel maitsetel põhinev õhtusöök, osalejate kokkamis-kogemused, võrgustumine.
Töötuba on osalejatele tasuta. kuid kohale tuleb ise sõita. Töötoas osalemine registreerida hiljemalt 6.aprillil e-postil anneli@idaharju.ee.
Töötuba toimub, kui on vähemalt 5 registreerunut.
Lisainfo: Anneli Põldra, 56945871
Ida-Harju Koostöökoja poolne Põhja-Eesti toidu kontaktisik.

Jaga: