Würtspagari kohvik, Laada 14 Rakvere
21.november 2022
Toidukultuuri töötuba – Hapusai ja fermenteeritud toit
Hea toiduhuviline!
NB! 14. novembri töötuba on seoses koolitaja haigestumisega edasi lükatud, eeldatav uus toimumisaeg on 28. november!
Põhja-Eesti toiduvõrgustik ootab Sind osalema meie toidukultuuri töötubade sarjas. Töötubade eesmärk on ühiselt mõtestada meie piirkonna tänaseid toiduvajadusi ja läbi praktiliste õppimiste ja vestluste kujundada ühine arusaam meie tänapäevasest toidukultuurist.
Päevakava: 12.00 – 16.00
Kell 12.00 – osalejate saabumine, tervituskohv ja amps
Kell 12.15 – hapusaia töötuba – koolitaja Würtspagari perenaine Gerri Stets
Kell 14.00 – vestlusring – modereerib Ene Lill. Räägime fermenteeritud toitude kasust tervisele ja kohast meie toidukultuuris (kiisel, hapukapsas/kimchi, hapukurgid jt).
Kell 15.30 – kokkuvõte päevast ja toodete degusteerimine
Osamaks 5 eurot.
Koolitusele palume registreeruda e-posti teel info@mtupartnerid.eu hiljemalt 9. novembriks.
NB! Osalema ootame kuni 15 inimest, seega kiirusta ja anna endast teada.
Lisainfo: Kristel Pikk, telefon 5553 9133
Töötuba toimub projekti “Põhja-Eesti toidukultuur Paepealsed maitsed” raames
Osalejad kaardil
Jaga: