04.01.2023
Põhja-Eesti toiduvõrgustiku 2023. aasta tegemistest!
Alanud aasta tõotab tulla Põhja-Eesti toiduvõrgustikule ikka töine ja sündmusterohke.
Kuni jaanipäevani on käimas piirkonna toidukultuuri avavad töötoad, juba sel laupäeval, 7. jaanuaril kohtume Laekveres, kus tuleb valmistamisele toidud rupskitest, 4. veebruaril on fookuses kastmed ja veebruari lõpus kalatoidud. Töötoad on avatud kõigile huvilistele, infot nende kohta leiab meie kodulehelt sündmuste alt.
Edasi läheb ka töö ideekorjes laekunud ideedega, hetkel on käimas meeskondade moodustamine ja siit edasi liigume disainiseminaridega. Disainiseminaride eesmärgiks on töötada välja lahendused meie piirkonna toidu kättesaadavuse parandamiseks. Kokku toimub kaks seminari: 25-26 jaanaur ja 8.veebruar, lisaks kodutööd, mille käigus meeskondadel valmivad ideest prototüübid (lahendused). Lahendused tulevad esitlusele 1. märtsil. Valminud lahendustega töötavad meeskonnad edasi juba iseseisvalt, projekti kaudu on neil kasutada seemneraha tegevuste käivitamiseks.
Meie võrgustiku suursündmused jäävad sügisesse, Avatud triiphoonete ja aedade päev toimub sedakorda 3. septembril ja Lahemaa restoranide nädal koos sõpradega ootab külalisi 14-22 oktoober.
Loomulikult oleme oma võrgustikuga väljas erinevatel messidel ja laatadel, kindlasti leiab meid veebruaris Tour-Est messilt, märtsis Leivafestivalilt ja septembril Jäneda sügislaadalt.
Kõiki toiduhuvilisi kutsuma jälgima meie FB ja kodulehte, kust leiab kiiresti üles meie võrgustiku liikmed ja sündmused!
Soovime teile toimekat uut aastat ja kohtumiseni Põhja-Eestis!
Lisainfot saab projektijuhilt, eha@arenduskoda.ee
Jaga: