fbpx

21.09.2021

Põhja-Eesti toidupiirkonna nädalauudised nr. 18

Selle nädala kolmapäeval, 22.septembril, kogunevad Põhja-Eesti toidupiirkonna kokad restoranis Fotografiska. Arutatakse keskkonnasäästliku toidu pakkumist, kuidas ikkagi kohalik toode restorani lauale jõuaks ja mida üheskoos talvekuudel saab teha. Meie restoranide maitsvate toitudega saab igaüks tulla tutvuma 9-17. oktoobril algaval restoranide nädalal.
Laupäeval, 25. septembril, ootame kõiki Sõmeru maaelufestivalile, kus Põhja-Eesti kohaliku toidu alal on oma toodanguga väljas märgisekandjad. Tippkokk Indrek Kivisalu valmistab degusteerimiseks Maitseteaasta paepealseid maitseid ning märgisekandjate tooteid tutvustab Arlet Palmiste. Vaata lisa siit!

Maitseteaasta kahvel on hubases käsitöö kohvikus, Vildi Villas.
Selle nädala lugemiseks pakume teile Tuglase seltsi ajakirja, kus sügiseses numbris tutvustati Paepealseid maitseid. Lugu sedakorda siis soome keeles.
Lisainfot meie tegemistest saab projektijuhilt, Eha Paas, eha@arenduskoda.ee

Jaga: