fbpx

05.10.2021

Põhja-Eesti toidupiirkonna nädalauudised nr. 20

šokolaadikook kartuliga, mida pakkus Sagadi peakokk Maren Rits maitseteaasta avasündmusel. Retsepti leiab meie kodulehelt!

Põhja-Eesti toidupiirkonnale toob alanud nädal kaasa palju põnevaid tegemisi. Kutsume ka teid neist osa saama.
Neljapäeval, 7. oktoobril külastab meie toiduettevõtteid Jõgevamaa Koostöökogu esindus. Tutvutakse Näkiuurimiskeskusega, Väike-Maarja taluturu ja Loodussahvri toodetega. Edasi liigutakse Moe piiritustehasesse. Lõuna pakub külalistele Sagadi mõisa restorani peakokk Maren Rits. Päeva teise poolde mahuvad veel külastused Mäehansu tallu ja Taali Mesilasse.
Laupäevast, 9.oktoobril ootame teid kõiki Lahemaa restoranide nädalale koos sõpradega. Seitse fantastilist söögikohta pakuvad 9-17 oktoober piirkonnale omaseid toite, vaata lähemalt ja tule meile külla!
Sellest nädalast esitleme teile ka meie piirkonnale omaste toorainete videoklippe. Meilt on tihtipeale küsitud, et mis siis ikkagi on Põhja-Eestile omane toit? Klippide kaudu püüamegi anda vastuseid, mida siis läbi aja on just meie piirkonnas toiduks kasutatud. Esimesena pakume vaatamiseks kartulit tutvustava video. Lisaks videole tasub vaadata meie kodulehele olevaid kartuli retsepte. Video leiad siit!

Maitseteaasta kahvel on sel nädalal Väike-Maarjas, Georgi söögitoas.
Lisainfot meie tegemistest saab projektijuhilt, eha@arenduskoda.ee

Jaga: