fbpx

Põhja-Eesti

15.veebruar 2021

Talvine kodukokkade retseptikonkurss

Leiuta ja valmista Põhja-Eestis kasvanud või valmistatud toorainest toit, jäädvusta protsess, pane retsept ja lugu kirja ning saada konkursile – osalejaid ootab võimalus näha oma retsepti valmivas kokaraamatus ja võtta osa kokakunsti töötubadest.

 

Talv on parim aeg valmistada mõnusaid koduseid toite, eriti sobivad meie õhtutesse ahju- ja pajaroad. Ahjuroog ei pea olema soolane, vaid võib  olla ka magustoit.

 

Kandideerima sobivad kõik suure armastuse ja pühendumusega valmistatud toidud, milles on:

  • Kasutatud Põhja-Eestis kasvatatud toorainet, kindlasti tasub tooraine osas võtta ühendust meie märgisekandajtega
  • Põhja-Eesti toidukultuuri pärandit
  • Tervislikkust
  • Fantaasialendu ja loomingut

 

Tingimused: tähtajaks oma retsepti, valmistamisõpetuse, toidu loo ja fotode või video esitamine ankeedil

 

Tööde esitamise tähtaeg on 15. veebruar 2021. Kõik, kes saadavad tingimustele vastava konkursitöö, saavad tasuta osaleda 2021. aastal kevadises kokakunsti töötoas, parimad retseptid avaldatakse Põhja-Eesti toidu kokaraamatus. Kõik esitatud retseptid koondatakse elektrooniliseks retseptikogumikuks.

 

Kõik retseptid vaatab üle ja kommenteerib oma meeskonnaga Õnnela külalistemaja kokk Õnnela Neidek. Temalt saab küsida ka lisa telefonil 5563 0325 või kirjutades kulalistemaja@gmail.com

 

Vaata Õnnela loodud näidisretsepti.

 

Lisainfo: Põhja-Eesti toiduprojekti juht Eha Paas tel 517 0214, eha@arenduskoda.ee

 

Põhja-Eesti toiduvõrgustikku toetab Euroopa Leader programm.

Jaga: