Toidukunsti Stuudio, Merivälja tee 24, Pirita (Pirita keskuse II korrus)
17.aprill 2023
Põhja-Eesti toidukultuuri töötuba: patuvabad küpsetised!
Põhja-Eesti toidukultuuri kaheksas töötuba on võtnud fookusesse patuvabad küpsetised. Töötoas valmib kaks minitorti, mis on laktoosi- ja gluteenivabad ning ilma lisatud suhkruta ja oliivi-lihasai. Lisaks jagatakse tarkuseterasid, kuidas valmistada munavaba, kaseiinivaba ning vegan torte.
Päevakava:
Kell 13.45 Osalejate saabumine
Kell 14.00-18.00 Küpsetiste valmistamine, kaunistamine ja ühine söömine.
Valmistamisele tulevad:
Šokolaadipõhjal vaarikamoussee minitort
Klassikaline heleda biskviidiga tort laimise toorjuustukreemiga
Oliivi-lihasai
Juhendaja: Birgit Paasma, Priileib&BiPa Gluteenivaba pagarikoja omanik ja tegevjuht, kus toodetakse Priileib ja BiPa kaubamärkide alt erinevate allergeenide vabu tooteid.
Küpsetiste valmistamise ajal räägib tervislikust toidust toidupärimuse uurija Ene Lill.
Lisainfo: Signe Valdmann, signe@leaderph.eu, +372 5748 3466. Oma osalemisest palun teada anda hiljemalt 10. aprilliks. Kohtade arv on piiratud.
Osalustasu 5 eurot.
Palun registreeru SIIN
Foto:priibipa.ee
Jaga: