fbpx

Valgejõe Venivilla, Valgejõe küla, Harjumaa

27.veebruar 2023

Põhja-Eesti toidukultuuri avav töötuba – Kalatoidud!

Hea toiduhuviline!

Põhja-Eesti toiduvõrgustik ootab Sind osalema meie toidukultuuri töötubade sarjas. Töötubade eesmärk on ühiselt mõtestada meie piirkonna tänaseid toiduvajadusi ja läbi praktiliste õppimiste ja vestluste kujundada ühine arusaam meie tänapäevasest toidukultuurist. Meie viies töötuba võtab fookusesse kala.

Päevakava:

Kell 15.00 osalejate saabumine, tervituskohvi
Valgejõe Venivilla leiab Valgejõe külast, Kuusalu vallast.
15.15 Alustab praktiline töötuba, mida viib läbi peakokk ja Tallinna Teeninduskooli kokanduse õppejõud Eero-Olavi Kippa.
Valmistamisele tulevad järgmised toidud:
– Suitsulõhe-murulaugu sõõrikud (võib asendada mõne teise Eesti suitsukalaga) / Suupiste
– Kergelt suitsutatud siig, graavi siig, tillimajonees ja mädarõika -jogurti lumi / Eelroog
– Põletatud koharull, selge kalaleem ja aedviljad / Supp
– Krõbe haugi kotlet, vadaku – koorekastme ja kõrvitsalilledega / Pearoog

17.00 – 18.00 Ühine degusteerimine ja vestlusring mida modereerib Ene Lill. Neile, kes Veinivillas esimest korda tutvustab perenaine Tiina Kuuler ettevõtte tegemisi.

Lisainfo ja registreerumine Eha Paas, eha@arenduskoda.ee 5170214 . Oma osalemisest palume teada anda hiljemalt 23. Veebruari hommikuks või kuni kohti jagub. Juhul kui huvilisi on rohkem, saab ühest ettevõttest üks inimene.

Osalustasu 10 eurot. Palume registreerimisel teada anda, kellele arve esitada.
Töötoa läbiviimist toetab Euroopa Liidu Leader programm.

Jaga: