Fotografiska restoran, Telliskivi 60a/8 Tallinn
22.september 2021
Maitseteaasta kokkade koolituspäev!
Koolituspäevale on oodatud Põhja-Eesti toidupiirkonna toitlustuskohtade kokad ja või omanikud, grupisuurus 20 inimest.
Koolituse eesmärk on tõsta toitlustusettevõtete teadlikkust maitsete aastast, parandada teadlikkust kohaliku tooraine kasutamisvõimalustest ja rõhutamisest menüüs. Fookuses on ka keskkonnasäästlik toidupakkumine.
Koolituspäev toimub maitseteaasta raames, toetab maaeluministeerium.
KAVA
Kell 10.00 Saabumine ja tervituskohvi.
Kell 10.15 Restorani Fotografiska omanik ja peakokk Peeter Pihel tutvustab restorani ja nende toimimise kontseptsiooni. Ühtlasi räägib ta oma põhimõttest tooraine hankimisel. Arutelu.
12.00 Lõuna
12.45. Ettevõtte Bringback (https://bringpack.ee/ ) . Bringpacki missiooniks on teha korduskasutatavate toidupakendite kasutamise lihtsaks ning saata ühekordsed pakendid ajaloo prügikasti. Kuidas nad seda teevad ja kuidas meie piirkonna toitlustusettevõtted nende algatusega liituda saaksid, sellest räägib Bringpack juht Rasmus Rask.
13.30 -14.30 Ühine aruteluring – kuidas meie toidupiirkonnas tegutsevates restoranides, toitlustuskohtades kohalik toit paremini nähtavaks tuua. Kohaliku tooraine esile toomisest oma menüüs tutvustab oma praktika põhjal Sagadi restorani peakokk Maren Rits. Arutelu juhib Põhja-Eesti kohaliku toidu projektijuht Eha Paas.
Oma osalemissoovist palun teatada hiljemalt 20. septembri hommikuks e-postil eha@arenduskoda.ee Osalemine on tasuta.
Seoses jätkuva Covid kriisiga palume osaleda vaid siis kui, olete terved, vajalik vaktsineerimise, läbipõdemise tõend või test haiguse puudumisest.
Lisainfo Eha Paas, 5170214
Jaga: