fbpx

Nõmbra metsarestoran, Harjumaa

23.mai 2023

Korilusretk ja umbrohutoitude töötuba

Põhja-Eesti toidukultuuri üheksas töötuba algab korilusretkega Nõmbra karjamõisa alal. Koos Metsaresto peremehe Indrekuga korjame metsast ja aasalt värsket rohelist, näiteks harilikku tõlkjat ja põdrakanepit jne. Seejärel suundume Metsarestosse, kus meid ootab peakokk Ellery Powell. Koos teeme umbrohusalati ja tõlkja pesto. Pearoa kõrvale tutvustab Ellery põdrakanepivõrsetest toidu valmistamist.

Päevakava:

Kell 14.00 Korilusmatk (kohtume kell 14 Nõmbra Karjamõisa parklas)

Kell 15.00-18.00 Töötuba ja ühissöömine. Vestlust modereerib Ene Lill.

Lisaks umbrohule kostitab meid metsaresto veel teistegi põnevate maitsetega, nagu:

Kaselehelimps/Toomingaõie džinn
Hariliku tõlkja pesto männikoore jahu küpsistega, värske umbrohusalat vutimunadega
Grillitud hirvefilee, sauté põdrakanepivõrsed, söekartulite ja metsaürtide võiga
Pihlakapunga ja muraka besee
Taimetee/kohv/ Nõmbra naps

Palun registreeru SIIN.

NB! Osalemistasu on 10 eurot. Palume registreerimisel teada anda, kellele arve esitada.

Lisainfo: Anne-Mai Helemäe, annemai@idaharju.ee, +372 56 945 871. Oma osalemisest palun teada anda hiljemalt 19. mail. Kohtade arv on piiratud. Juhul kui huvilisi on rohkem, saab ühest ettevõttest osaleda üks inimene.

*Töötubade eesmärk on ühiselt mõtestada meie piirkonna tänaseid toiduvajadusi ja läbi praktiliste õppimiste ja vestluste kujundada ühine arusaam meie tänapäevasest toidukultuurist.

Jaga: