fbpx

Aegviidu Loomemaja, Poolemõisa 2, Aegviidu, Harju maakond

17.jaanuar 2024

Kodukokast ettevõtjaks – mida pean teadma?

Kui soovid kodukokana või koduse tordimeistrina astuda järgmise sammu ning oma toitu teistele müüa, siis on oluline teada, millised nõuded sellisel puhul kehtivad kodus toidu valmistamisele. Ettevõtjana alustamine võib tunduda keeruline ja hirmuäratav protsess, mistõttu olemegi esinema kutsunud nii toidu ohutuse spetsialistid kui ka ettevõtluskonsultandid. Lõpetuseks tutvustab Loomemaja oma tegemisi ja jagab kogemusi kodukokana toidu pakkumisel klientidele. Seminarile ootame osalema kõiki neid huvilisi, kes alles mõtlevad ettevõtjaks saamise peale ja ka neid, kes on juba ettevõtjad, kuid soovivad oma teadmisi värskendada.

Päevakava:

– 9.30 kogunemine ja hommikukohv Aegviidu Loomemajas
– 10.00-12.00 Kodus toidu valmistamine müügiks.
Külli Joakit ja Liis Tõllasson (Põllumajandus- ja Toiduamet)
– 12.00-12.30 Kerge lõuna
– 12.30-13.30 Kuidas olla ettevõtja ja mida pean teadma?
Katrin Tammepõld (Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskus)
– 13.30-14.30 Kogemuslugu ja Loomemaja tutvustus

Palun registreeru SIIN!

Lisainfo: Anne-Mai Helemäe, annemai@idaharju.ee, +372 56 945 871. Oma osalemisest palun teada anda hiljemalt 10. jaanuaril. Kohtade arv on piiratud. Eelisjärjekorras on sündmus mõeldud Ida-Harju Koostöökoja piirkonna inimestele.

Sündmus toimub projekti “Põhja-Eesti toidukultuur – Paepealsed maitsed!” raames ja seda toetab Euroopa Liidu LEADER programm.

Jaga: