fbpx

Palmse mõisa menüü Lahemaa restoranide nädalal ühendab endas värskeid mõisa aiasaadusi ja kohalike tootjate parimaid palasid.
Menüü
Eelroog: Lõheliste cheviche
aji amarillo passion kaste/baguette sai
Põhiroog: Madaltemperatuuril küpsetatud eesti maalamba talleliha
kirsikaste/köögiviljad
Magustoit: Sügisene õunakrõbedik
astelpajukreem/jõhvikas
Hind
30 eurot inimene
Lahtioleku ajad Ootame külastajaid 12-20.oktoobril v.a. E ja T. Broneeringuid saab teha kuni 12 inimest iga täistund kella 14:00-19:00 (viimane broneering 19:00).
Broneeringud ja lisainfo Mõisa kodulehel

Palmse mõisa restoran Von der Pahlen

Palmse küla, Haljala vald, Lääne-Virumaa

Jaanika Reinvald-Colley

Jaga: