Lahemaa restoranide nädala puhul avab Palmse mõisa kõrts oma uksed neile, kes hindavad häid maitseid, head seltskonda ja ajaloolist miljööd.

Peakokk Marko Kulver on kokku pannud erimenüü, mis toob sügisese metsa ja mõisaköögi parimad palad taldrikule. Iga roog on valmistatud kohalikust toorainest, austades loodust ja pärandit.
MENÜÜ

Eelroog
Pliinid marineeritud riisikatega. Hapukoor ja sibul täiendavad metsamaitsete sügavust
Pearoog
Röstitud pardifilee hooajalise risottoga. Serveeritud aedviljade ja apelsinikastmega
Magustoit
Šokolaadi fondant. Kodune jäätis ja kirsikaste loovad täiusliku lõpu

HIND 33 eurot.
Sööma saab tulla vaid ette tellimisel, Broneerimine!

Palmse kõrts

Palmse küla, Haljala vald, Lääne-Virumaa

Jaanika Reinvald-Colley

+37253001942

Jaga: