Retsept: Pärt-Jaagu hõrk kamakreem jõhvikalumega


KOOSTIS:
1 pk vahukoort,
1 pk mascarpone toorjuustu
3 spl Pärt-Jaagu kamajahu,
3 spl suhkrut
näpuotsaga vanilli,
beseed
sügavkülma jõhvikaid

Valmistamine:

Vahusta vahukoor, sega mascarpone, suhkru ja vanilliga.
Lisa kamajahu ja sega ühtlaseks.
Purusta käte vahel besee suuremateks tükkideks ja sega kergelt kamavahu hulka.
Purusta saumikseriga oste sügavkülmast võetud jõhvikad.
Pane kamavaht pokaalidesse ja säti igale portsule peale lusikatäis jõhvikasegu, sobib kohe söömiseks.
PIDULIK, VAHUNE JA KARGE!

Retsepte Pärt-Jaagu kamajahuga vaata veel kama.ee veebilehelt!

Top