Retsept: Pärt-Jaagu hõrk kamakreem jõhvikalumega

KOOSTIS: 1 pk vahukoort, 1 pk mascarpone toorjuustu 3 spl Pärt-Jaagu kamajahu, 3 spl suhkrut näpuots…


Retsept: Värviline kiluvõileib

Retsepti allikas: Ülle Niinemets, Anija mõisakohviku perenaine Värviline kiluvõileib on Eesti uue rahvustoidu finalist Vajaminevad toorained ja kogused: 12tk


Retsept: Vanaema Hilda riivkook

Retsepti autor: Piia Tiigemäe Vajaminevad toorained ja kogused: Paar kamalutäit toorest riivitud …


Retsept: Kartulikaraskid ahjusoojalt koos ürdivõiga

Retsepti allikas: http://www.kook24.eu/et/retseptid/soolased-toidud/kartulikaraskid Retsepti katsetatud ja modifitseeritud 21.02.2017 Põhja-Eesti kohaliku toidu töötoas