Põhja-Eesti kohalik toit Avatud kalasadamate päeval

Kala on Põhja-Eesti "kõige kohalikum" toit! 28. aprillil toimuval Avatud kalasadamate päeval on Põhja-Eesti toiduvõrgustik esindatud Võsu sadamas.

  • Lobi muuseum korraldab alates kella 11st kalapüügivahendite õpituba - näidatakse, kuidas rannaküla poisid vanasti õngeritvasid tegid. Avatud on muuseumi pop-up pood.
  • Magasimaa talu esindajana valmistas Katrin Potter tumedat šokolaadi lestafileega ja šokolaadist mereäärseid putukaid.
  • Ürditeede ja muu juba üle Eesti kuulsust kogunud kaubaga on väljas Karepa ravimtaimeaed. Samas saab soetada ka Kaarli talu mahekaupu ja Põhja-Eesti kohaliku toidu märgise uusima omaniku - Pärt-Jaagu kama.

Kohtumiseni Võsu sadamas!
avatudsadamad.ee

Top