Anija Mõisakohwiku rikkalikud maitsed Jäneda Sügislaadal

Sel aastal on Jäneda Sügislaadal lisaks traditsioonilisele laadatoidule saada ka peenemat suupistet, mille eest hoolitseb Anija Mõisakohwik Innamorata.

Elegantses ja hubases Anija Mõisakohwikus on maitse- ja ilumeeli ergutav menüü, kus eesti traditsioonilised maitsed kohtuvad itaalia köögiga. Romantiline ajastutruu interjöör antiikmööbli ja sobivate lauanõudega paneb külastaja end tundma mõisaproua kutsutud külalisena. Mõisakohwik on sobib ka pidulike sündmuste tähistamiseks, peolaudu saab ka ette tellida. Koostöö kohaliku tooraine tootjate ja ümberkaudse tooraine kasutamine on toonud Anija Mõisakohwikule väärika Põhja-Eesti kohaliku toidu märgise.

Aastal 2018 osales Anija Mõisakohwik oma retseptidega Toiduakadeemia korraldatud konkursil “Uus Eesti rahvustoit”, pälvides värvilise, hernepüreel kiluleivaga mitmesaja retsepti hulgast III koha.

Anija Mõisakohwiku perenaised Ülle ja Kristiina on armunud mõisakultuuri, hõrkudesse maitsetesse, itaalia veinidesse ja elusse endasse ning see kajastub kõiges, mida nad teevad. Mõisakohwiku motoks on “Elusse ja maitsetesse armunud".

Jäneda Sügislaadal 7. septembril 2019 pakub Anija Mõisakohwik huvitavaid suupisteid ja omaküpsetatud karaskit.

Osale ka kuni 1.09.2019 Põhja-Eesti toidu Facebooki-mängus, kus auhinnaks õhtusöök kahele Anija Mõisakohwikus!

Kohviku üks perenaistest Ülle


Auhinnatud kiluvõileib - uus eesti rahvustoit

Top